Villa Conejeras, Cala Vadella, Ibiza

vraagprijs: € 3.995.000

Betoverende Villa in Oosterse Stijl op Ibiza

Deze prachtige villa, gehuld in oosterse allure, is gelegen in een weelderige tropische tuin en biedt een oase van rust en frisheid in het bruisende Ibiza. Met zijn warme en huiselijke Marokkaanse kasbah-stijl kijkt deze woning uit over de vallei.

Kenmerken:
– Omringd door een weelderig omheind perceel van meer dan 2.500 m2, biedt deze villa een geheim toevluchtsoord op slechts enkele minuten van charmante dorpjes zoals San Jose en San Agustin, evenals de prachtige stranden van de westkust, waaronder Cala Bassa en Cala Conta.

– Het huis, een harmonieuze mix van mediterrane invloeden, combineert de elegantie van Marokkaanse Kasbah en moderne fincastijl in zowel architectuur als decoratie.

– Binnen tref je twee prachtige salons met open haarden, een eetkamer en een moderne keuken in marmer en licht hout. Dankzij de vele ramen, dakramen en deuren naar veranda’s en schaduwrijke terrassen, baden de leefruimtes in natuurlijk licht.

– De villa beschikt over vier prachtige slaapkamers, elk smaakvol ingericht in rustgevende tinten. Elke slaapkamer biedt een terras en toegang tot de buitenruimte.

– Daarnaast is er een gastenverblijf met een woonkamer, ruime slaapkamer, badkamer en een schitterend terras.

– Het betoverende zwembad, omringd door palmbomen en cactussen, is een magische plek om te ontspannen op de warmste dagen.

Voorzieningen:
– Recente renovatie van het zoutwaterzwembad.
– Airconditioning en open haard voor comfort het hele jaar door.
– Praktische voorzieningen zoals een wasruimte, alarmsysteem, automatische poort en berging.
– Carport voor voertuigen.
– Een petanqueveld voor recreatie.
– Een geavanceerd automatisch bewateringssysteem voor de tuin.

Deze unieke villa is een oase van luxe, stijl en ontspanning op het prachtige eiland Ibiza. Neem nu contact op voor meer informatie en ontdek deze betoverende woning.

Contact

Phone: + 31 (0) 85 060 8587
Email: info@realestatero.nl
Adress: Mercuriusweg 22, 2624 BC DELFT
MON-FRI 09:00 - 18:00, SAT 10:00 - 18:00
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Elementor