Hoe werkt het?

Verkoop met vertrouwen

Met de verkoop van uw huis kunt u voor veel vragen komen te staan. Wij ontzorgen, adviseren en assisteren. Real Estate Ro zorgt daarnaast voor een hogere opbrengst en geven waar nodig een heldere vertaling van alle juridische stukken. Met ons uitgebreide netwerk is uw woning goed vindbaar voor de geïnteresseerde, en met onze aanvullende diensten assisteren bij u zo compleet mogelijk bij het verkopen van uw woning.

Stap 1
Door verschillende factoren naast elkaar te leggen, komen we tot de perfecte waardebepaling. Onze kundige makelaars bepalen samen met u hóe en met welke prijs we de markt gaan bestormen met uw woning. We kijken hierbij naar factoren zoals soortgelijke woningen, het bouwjaar, energielabel, oppervlakte en bijzonderheden.
Stap 2
Maximale Impact op de Markt: Onze Verkoopstrategie Voor Uw Woning. Foto's, Brochures, Teksten en Meer, Compleet Beeld voor Kopers. Samen Bespreken We Platforms en Opties, Van Decoratie tot Kwaliteit. Uitbreiding met Drone- of 3D-Video Mogelijk.
Stap 3
Te koop! We zullen de woning aanbieden bij de eerder besproken platformen. Denk hierbij aan Funda, Pararius etc. De geïnteresseerde die zich melden, zullen wij verwerken en inplannen voor een bezichtiging. Uiteraard gaat dit in overleg met u, en zullen wij u tijdens dit proces van elke ontwikkeling op de hoogte brengen.
De Laatste Stap (4)
Bod Ontvangen? Directe Communicatie en Advies Voor Een Soepele Onderhandeling. Wij Leiden Deze Wedstrijd, Stellen Koopovereenkomst Op Bij Succes. Getekend Bij Notaris? VAN HARTE GEFELICITEERD Met de Verkoop!
Vorige slide
Volgende slide

Contact

Phone: + 31 (0) 85 060 8587
Email: info@realestatero.nl
Adress: Mercuriusweg 22, 2624 BC DELFT
MON-FRI 09:00 - 18:00, SAT 10:00 - 18:00
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Elementor