Van droom tot sleutel

Een spannende stap; het kopen van een huis. Door de hoeveelheid geïnteresseerde en beperkte aanbod kan dit een slopend proces zijn, zeker in de huidige markt. Real Estate Ro adviseert en assisteert u graag tijdens dit proces van A t/m Z. Met de benodigde kennis, jarenlange ervaring en luchtige humor zorgen we samen voor de aankoop van uw droomhuis!

Stap 1
Graag leren we u kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Door de behoefte achter de vraag te achterhalen, word onze zoektocht gefilterd. Hiermee kunnen wij snel en specifiek aan de slag om voor u de perfecte opties te presenteren.
Stap 2
We bouwen uw dossier: woonwensen en Financiën in balans. Wij helpen U snel schakelen via ons netwerk. Persoonlijk en vlot advies, zonder onnodige complexiteit. Geniet optimaal van uw Droomhuis met ons team
Stap 3
Alle voorkeuren en wensen zijn doorgegeven en genoteerd, de zoektocht is in volle toeren en; er kan bezichtigd worden! Dit doen we uiteraard samen, terwijl u zich focust op uw eventuele toekomstige plek besteden wij aandacht aan de kritische en praktische punten.
Stap 4
Bied Slim! Onze Makelaars Adviseren Met Oog op Waarde en Risico's. Real Estate Ro Aan Uw Zijde Bij Belangrijke Bieding. Onderhandelingen? Geen Zorgen, Wij Regelen Dit Voor U en Beschermen Uw Belangen. Tijdens de Onderhandelingen Blijft U Volledig Op de Hoogte, Met Als Einddoel:
Stap 5
Goed Nieuws! Bod Geaccepteerd! Wij Controleren de Koopovereenkomst Opgesteld Door de Tegenpartij, of Dat Nu de Makelaar of Notaris Is. Na Ondertekening Is Het Officieel! Tijd om Vooruit te Kijken: Verzekering, Verbouwing, Verhuizing? Ons Netwerk Biedt Meer dan Alleen Huisaankoop. Real Estate Ro Staat Klaar om Te Assisteren en Adviseren!
De laatste stap (5)
Op de dag van de sleuteloverdracht zijn wij uiteraard van de partij. We hebben samen de woning geïnspecteerd en de meterstanden genoteerd. Vervolgens gaan we mee naar de notaris voor de levering. Alles is hiermee bevestigd, en bent u vanaf dit moment eigenaar van uw droomhuis! Real Estate Ro wenst u veel woonplezier!
Previous slide
Next slide

Contact

Phone: + 31 (0) 85 060 8587
Email: info@realestatero.nl
Adress: Mercuriusweg 22, 2624 BC DELFT
MON-FRI 09:00 - 18:00, SAT 10:00 - 18:00
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Elementor