Penthouse Blue Light, Ibiza

vraagprijs: € 3.995.000

Een Stijlvol Appartement met Verbluffend Uitzicht

Dit prachtige appartement bevindt zich in een van de meest gewilde buurten van Ibiza en biedt adembenemende uitzichten vanaf het dakterras over de hele jachthaven, de haven, Vieilleville en zelfs Formentera in de verte.

Kenmerken:
– 2 slaapkamers
– 2 ruime badkamers
– Volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige apparatuur
– Ruime woonkamer en moderne tv
– Terras aan de voorzijde en een uitzonderlijk dakterras met barbecue en eethoek voor 12 personen
– Warmtelampen voor gezelligheid op koelere dagen
– Ingebouwde kasten en kleedkamer
– Onafhankelijke airconditioning
– Wasruimte

Dit ruime duplex appartement op de 3e verdieping is een stijlvolle bohemien oase, onlangs gerenoveerd en biedt luxe en modern comfort. Het hoofdwoongedeelte van 70 m² bestaat uit twee slaapkamers, twee royale badkamers, een volledig uitgeruste keuken met strakke kasten en hoogwaardige apparatuur, evenals een ruime woonkamer en een moderne tv.

De terrassen zijn de parel van deze woning, met panoramische uitzichten op de jachthaven, Dalt Vila en Formentera. Het terras aan de voorzijde is bereikbaar vanuit de woonkamer, terwijl het dakterras een spectaculaire zithoek, barbecue en een houten eethoek biedt voor twaalf personen. Warmtelampen zorgen voor een gezellige sfeer op koelere avonden.

Dit appartement heeft ook moderne voorzieningen zoals ingebouwde kasten, een kleedkamer, volledige airconditioning en een handige wasruimte.

Op slechts een steenworp afstand van de trendy restaurants, gezellige bars en winkels in het centrum van Ibiza, is dit de ideale pied-à-terre om direct in te trekken. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit prachtige appartement.

Contact

Phone: + 31 (0) 85 060 8587
Email: info@realestatero.nl
Adress: Mercuriusweg 22, 2624 BC DELFT
MON-FRI 09:00 - 18:00, SAT 10:00 - 18:00
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Elementor