Caspar Fagelstraat 21, Delft

€ 400.000 k.k.

Een fraaie dubbele bovenwoning die voorheen verhuurd is. 

De woning bestaat uit drie units waarbij elke unit voorzien is van eigen voorzieningen, ideaal voor uw studerende zoon of dochter en zijn/ haar vrienden.

 

Omgeving

Welkom in de charmante wijk ‘Hof van Delft’! Hier ervaart u de perfecte combinatie van comfort, bereikbaarheid en de gezelligheid van het historische stadscentrum van Delft. De directe omgeving biedt een breed scala aan voorzieningen, zoals zorginstellingen, scholen, sportfaciliteiten, en supermarkten, alles binnen enkele minuten lopend te bereiken.

 

De ligging van deze woning is niet alleen gunstig ten opzichte van het levendige stadsleven, maar ook nabij de Technische Universiteit en belangrijke uitvalswegen zoals de A4, A12 en A13. Parkeren is geen enkel probleem via parkeervergunning in de straat.

 

Indeling

Begane grond: Entree met een praktisch geplaatste, goed onderhouden meterkast. De trap brengt u naar de eerste verdieping.

De hal leidt u naar de eerste twee units aan zowel de voor- en achterzijde. De unit aan de achterzijde heeft toegang tot een privé balkon.

Tweede verdieping: De open trap brengt u naar een ruime derde unit met wederom eigen voorzieningen, faciliteiten en balkon.

Mocht u verbouwingswensen hebben, laat u dit dan weten tijdens de bezichtiging? De verkoper staat open om in uw wensen te voorzien, en gaat hierover graag in gesprek met u.

 

Overige kenmerken

* Bouwjaar 1933;

* Eigen grond;

* Energielabel B;

* De CV ketel wordt jaarlijks onderhouden en gecertificeerd;

* Parkeermogelijkheden in de straat voor vergunninghouders;

* Er zijn geen waarde beïnvloedende en/of beperkende, bijzondere erfdienstbaarheden, bijzondere kwalitatieve rechten en verplichtingen en overige bijzondere lasten en beperkingen;

* Mogelijkheid tot aanbrengen zonnepanelen gezien de beschikbaarheid van een volledige groepenkast;

* Flexibele opleverdatum;

* Niet- bewoningsclausule van toepassing;

* As-is clausule van toepassing.

 

Of u nu een starter bent op zoek naar uw eerste eigen woning of een gezin dat op zoek is naar een levendige buurt, met deze woning kan u alle kanten op.

Phone: + 31 (0) 85 060 8587
Email: info@realestatero.nl
Adress: Mercuriusweg 22, 2624 BC DELFT
MON-FRI 09:00 - 18:00, SAT 10:00 - 18:00
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Elementor