Casita Celadon, Dalt Villa, Ibiza

vraagprijs: € 695.000

Een unieke woning: In D’alt Vila

Dit uitzonderlijke huis bevindt zich in het hart van de oude binnenstad van Ibiza, in het betoverende gebied van D’alt Vila, dat door UNESCO is uitgeroepen tot Werelderfgoed. Met slechts een steenworp afstand van de beste restaurants en authentieke plekjes, geniet u van alle gemakken van de oude stad binnen handbereik.

Kenmerken:
– 2 tweepersoonsslaapkamers
– 1 doucheruimte
– Originele vloeren (hydraulische tegels)
– Warme en koude airconditioning
– Alarm
– Recent gerenoveerd in 2011
– Buiten en binnen opnieuw geschilderd in 2019
– Nieuwe waterdichting van terrassen in 2022

Dit huis is een unieke en zeldzame vondst, doordrenkt met de charme van een oud huis en met ruime kamers en hoge plafonds, wat een zeldzaamheid is in Dalt Vila. Het lichte huis beschikt over een woon-eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met toegang tot een terras op de begane grond.

Bovendien heeft deze woning twee prachtige, zeer privé gelegen terrassen, waarvan één op hetzelfde niveau als de woonkamer, met vrij uitzicht op D’alt Vila en de jachthaven. De ingang vanaf de straat is discreet, en de originele hydraulische tegelvloeren behouden de historische sfeer.

Met moderne voorzieningen zoals warme en koude airconditioning en een alarmsysteem, biedt dit huis het beste van zowel oud als nieuw. Volledig gerenoveerd in 2011 en opnieuw geschilderd in 2019, is het zorgvuldig onderhouden en voorzien van nieuwe waterdichting voor de terrassen in 2022.

Wonen in D’alt Vila betekent wonen in een stukje geschiedenis, omgeven door de charme van eeuwenoude straatjes en architectuur. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze bijzondere woning.

Contact

Phone: + 31 (0) 85 060 8587
Email: info@realestatero.nl
Adress: Mercuriusweg 22, 2624 BC DELFT
MON-FRI 09:00 - 18:00, SAT 10:00 - 18:00
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Elementor