Can Tanca, Ibiza

vraagprijs: € 3.900.000

Can Tanca is een vrijstaande woning in Ibiza ontworpen door architect Álvaro Martínez Gil, die zich inzet voor duurzaamheid en energieonafhankelijkheid. Deze woning heeft de prestigieuze Passivhaus Premium-certificering ontvangen, wat betekent dat het een van de vijf huizen ter wereld is met deze erkenning.

Kenmerken:
– Bouwoppervlak: 210 m2
– Grondoppervlak: 14.595 m2
– Slaapkamers: 3
– Badkamers: 2
– Prijs: €3.900.000

Can Tanca is een toonbeeld van duurzaamheid en energie-efficiëntie, waardoor het volledig onafhankelijk kan opereren van elektriciteits- en waterbronnen. Met een oppervlakte van 210 m2 en gebouwd op één verdieping, heeft het een bioklimatisch ontwerp dat dankzij nieuwe technologieën de energievraag minimaliseert, zelfvoorzienendheid mogelijk maakt en het milieu spaart.

De woning heeft fotovoltaïsche panelen op het dak die in de energiebehoefte voorzien. De constructie is volledig houten skeletbouw, met uitzondering van de fundering die afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waardoor de ecologische voetafdruk van de bouw wordt geminimaliseerd.

De woning heeft een zeer energiezuinige schil met dikke houtvezelisolatie op zowel de gevel als het dak, waardoor het huis goed geïsoleerd is. Ondanks de royale ramen die het interieur overstromen met natuurlijk licht, is de woning volledig luchtdicht.

Automatische externe zonwering of een pergola begroeid met bladverliezende planten, afhankelijk van de oriëntatie, zorgen voor de juiste controle over de inval van zonlicht gedurende het hele jaar.

De interieurafwerkingen behouden hetzelfde onberispelijke wit, dat in dit geval contrasteert met de bamboevloeren, een ander natuurlijk materiaal dat de luchtkwaliteit en gezondheid in huis bevordert.

Can Tanca is niet alleen een huis, maar een duurzaam meesterwerk dat de perfecte balans tussen moderne luxe en milieubewustzijn biedt. Een zeldzame kans om te wonen in een huis dat niet alleen comfortabel is, maar ook goed is voor onze planeet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke woning.

Contact

Phone: + 31 (0) 85 060 8587
Email: info@realestatero.nl
Adress: Mercuriusweg 22, 2624 BC DELFT
MON-FRI 09:00 - 18:00, SAT 10:00 - 18:00
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Elementor