Urbania, Talamanca, Ibiza

Recent verkocht

Een kans als deze is zeldzaam: een penthouse met privé zwembad en adembenemend zeezicht in het betoverende Talamanca. Dit ruime, luxe appartement op de derde verdieping van het nieuwe Urbania complex is een meesterwerk van ruimte en comfort, compleet met een eigen parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage. Het hoogtepunt is het dakterras, compleet met een exclusief privé zwembad en een buitenkeuken.

Dit penthouse beschikt over 2 prachtige slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De omgeving is even betoverend, gelegen in het hart van Talamanca, op loopafstand van het strand en zijn uitnodigende restaurants en beach clubs, waaronder het beroemde Destino.

Bij het betreden van het appartement wordt u begroet door een elegante hal met een gastentoilet, slim geïntegreerde boiler en wasmachine. Hier bevindt zich ook de technische ruimte. De woonkamer biedt een open gevoel met een luxe open keuken. Dankzij de schuifpui aan de zijkant van de woonkamer kunt u volledig profiteren van het binnen-buitenleven. De houten panelen bieden flexibiliteit en een luchtige sfeer, met directe toegang tot het terras aan de voorzijde van het appartement.

Beide slaapkamers, elk met een eigen badkamer, hebben ook directe toegang tot het terras aan de achterkant van het appartement. De slaapkamers zijn perfect afgewerkt, met handige elektrische voorzieningen en inbouwkasten voor een naadloze uitstraling. Uiteraard zijn er onzichtbare airconditioningunits voor optimaal comfort. De badkamers zijn eveneens voorzien van alle moderne gemakken, met een elegante inloopdouche, toilet en royale wastafel.

Het absolute hoogtepunt is het dakterras, bereikbaar via een trap en een glazen toegangsdeur met automatische bediening. Hier wacht uw privé zwembad en een buitenkeuken. Het hele terras is prachtig afgewerkt en gemakkelijk te onderhouden. Het uitzicht reikt van Ibiza-stad tot aan het betoverende Formentera, wat dit tot een unieke ervaring maakt. De weelderige gemeenschappelijke tuinen sluiten perfect aan op het grote zwembad.

  • Bruikbare oppervlakte: 77,33m2
  • Opp terras: 76,85m2
  • Opp zwembad: 15,50m2
  • Parkeerplaats: 21,10m2
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 1 gastentoilet
  • Airconditioning warm/koud

Contact

Phone: + 31 (0) 85 060 8587
Email: info@realestatero.nl
Adress: Mercuriusweg 22, 2624 BC DELFT
MON-FRI 09:00 - 18:00, SAT 10:00 - 18:00
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Elementor